Ondernemer: kom langs,

met een kop koffie nemen we de tijd voor u

Ondernemer: aan de slag,

wij ontzorgen je op financieel en fiscaal terrein

Aangepaste procedure afspraken

Het RIVM heeft in samenwerking met de Nederlandse overheid maatregelen moeten treffen met het onlangs uitgebroken coronavirus, welke de ziekte COVID-19 kan veroorzaken.

Helaas hebben deze maatregelen ook betrekking op u als cliënt van ons kantoor. Wij zijn daardoor genoodzaakt alle afspraken met cliënten tot nader orde af te zeggen of te verplaatsen naar een latere datum dit jaar. Deze maatregel geldt voor een periode tot tenminste 1 april 2020.

Via deze wijze willen wij het fysieke contact zoveel mogelijk proberen te vermijden om een potentiële uitbraak de kop in te drukken.

Wij proberen zo goed als mogelijk contact met u te leggen indien u een afspraak in de maand Maart 2020 bij ons kantoor hebt om samen met u een oplossing te bedenken.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip.

 

Van persoonlijk advies tot belastingaangifte

Van Eldik Adviseurs is een allround advies- en administratiekantoor. Vanuit Rhenen werken we voor ondernemers in allerlei branches. Daarbij bieden we een compleet dienstenpakket. 

We willen u en uw onderneming echt kennen en begrijpen. Alleen zo kunnen we immers een persoonlijke werkwijze en advies op maat leveren. Met een ervaren, doorlopend geschoold team signaleren we uit uw boekhouding de risico's en kansen. 

Het lidmaatschap van de NOAB garandeert kwaliteit, continuïteit en expertise. Graag nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking.

Maak vandaag nog een afspraak: mail of bel 0317-411305

Tips en actualiteiten direct in uw mailbox?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief