NOAB-keurmerk

Een NOAB-kantoor is het verlengstuk van je onderneming

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op ZZP’ers en MKB’ers. Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten en dit aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in voor haar leden, binnen en buiten de sector.

Keurmerk

Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. De kantoren worden regelmatig opnieuw getoetst. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 

Voordelen NOAB-kantoor voor mij

Als ZZP’er of MKB’er beschik je niet over alle benodigde financiële en fiscale kennis om succesvol te kunnen ondernemen. NOAB-leden wél. Zij zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door permanent opleidingen te volgen. Het advies dat je krijgt is dus altijd actueel en van hoge kwaliteit. Daarom heeft elke ondernemer een NOAB-kantoor nodig. Samen kunnen jullie vooruit kijken en de koers van jouw bedrijf bepalen. Jouw NOAB-adviseur zorgt voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken en staat je bij met actuele kennis. Zo fungeert jouw NOAB-kantoor als een verlengstuk van jouw bedrijf. En kun jij blijven doen waar je goed in bent: kansen zien en ondernemen.

Maak vandaag nog een afspraak met Van Eldik Adviseurs: mail of bel 0317-411305