Team

U kunt ook de meerwaarde van ons team ervaren.

Maak vandaag nog een afspraak: mail of bel 0317-411305

Jan van Eldik

Kantoorleider / relatiebeheerder

Met mijn financiële en fiscale kennis ondernemers op een laagdrempelige manier vooruit helpen. Daarom ben ik een eigen kantoor begonnen.

Johan de Waal

Ervaren assistent adviseur

Mijn naam is Johan de Waal en ik werk als ervaren assistent adviseur bij Van Eldik Adviseurs. 

Jordi van Lienden RPP

HR-adviseur / salarisadministrateur

Voor MKB-werkgevers is de salarisadministratie een onderdeel van HRM. Gemotiveerde medewerkers zijn essentieel voor een succesvol bedrijf. In de combinatie HR-advies en salarisadministratie sta ik de relaties van Van eldik Advies bij met raad en daad. 

Lizbeth Biesheuvel

Assistent accountant

Ik werk sinds 1 januari 2015 bij Van Eldik Adviseurs als assistent-adviseur.

Asjer Bor

Fiscaal Adviseur (FA) voor MKB – Zelfstandig adviseur / Relatiebeheerder

Mijn naam is Asjer Bor, en sinds 2019 maak ik met veel plezier deel uit van het toegewijde team van professionals hier bij Van Eldik Adviseurs B.V.

 

Begonnen als assistent-accountant en door de jaren heen heb ik me ontwikkeld tot een gekwalificeerde Fiscaal Adviseur (FA) met een specifieke focus op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Mijn passie ligt in het vinden van doeltreffende financiële en fiscale oplossingen en het bieden van advies op maat.

 

Mijn werk draait om meer dan alleen cijfers; het gaat om het begrijpen van uw zakelijke doelen en het bieden van oplossingen die uw bedrijf helpen groeien. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw belastingpositie of het verstrekken van gericht advies.

 

Heeft u vragen of wilt u bespreken hoe ik u van dienst kan zijn? Neem gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken!

Jorian van Nifterik

Beginnend assistent accountant

Sinds september ben ik werkzaam als beginnend assistent accountant. Ik volg de opleiding HBO Accountancy.